Distribuți acest articol

La momentul actual, Ministerul Afacerilor Interne este egal cu o bâtă în mâinile criminalilor, hoților și bandiților. Aceștia vor să persecute orice fel de manifestare pașnică. Vlad Bilețchi denunță un atac sistematic din partea lui Voronin, Dodon și Tkaciuk asupra partidului AUR. De la amendarea abuzivă și până la spargerea geamului autobuzului Caravenei AUR, toate au fost orchestrare de acești bandiți de țară.

“Suntem în fața Ministerului de Interne și sunt nedumerit de ce avem nevoie de 20 de polițiști. Resursele Ministerului de Interne au fost cheltuite în zadar de foarte mult timp. Poliția primește ordine ilegale și devine o bâtă politică în mâinile bandiților!de a ne împiedica desfășurarea campaniei electorale a AUR – Alianței pentru Unirea Românilor. Considerăm că aceste acțiuni sunt parte a unui scenariu amplu de descurajare a oricărei opoziții față de sistemul politic actual din Republica Moldova. Vedem cum cetățenii noștri și frațiilor noștri nu li se crează condițiile necesare pentru exercitarea dreptului la vot.

Protestăm în fața Ministerului de Interne pentru că cu pași mici se fac ilegalități mari. Alianța pentru Unirea Românilor vrea să desfășoare o campanie electorală curată, amplă, rezultativă și vrem ca poliția să-și exercite responsabilitățile și obligațiile de serviciu în mod legal și transparent. Vrem să ne fie garantată posibilitatea și dreptul de a desfășura o campanie electorală în siguranță, atât pentru noi, cât și pentru ceilalți participanți care vor fi alături de noi.


Distribuți acest articol