Actualitate

Virgil Popescu consideră că își face treaba: „Cine are interesul să schimbe ministru al Energiei când se apropie o iarnă complicată?”

Virgil Popescu, ministrul susținut tacit de PSD-PNL, consideră că își face treaba la minister și nu ar trebui să își pună cineva problema de demitere. Acesta susține că o schimbare în fruntea ministerului va duce la instabilitate.

Românii de rând au altă părere. Aceștia consideră că răul care s-a abătut asupra României vine chiar de la conducerea nepatriotică a ministerului Energiei.

„Eu cred că-mi fac treaba la minister. Eu cred că-mi fac treaba la minister şi am reuşit să punem energia României pe o direcţie bună, pentru că cred că de 20 de ani nu s-au mai făcut investiţii în România. Am reuşit să demarăm investiţiile (…) Nu ne-am uitat numai pe producţie, ne-am uitat şi pe partea de dezvoltare, de conţinut local, de locuri de muncă în aşa fel încât România chiar să devină un jucător şi-mi doresc pentru ţara mea să devină independentă energetic în 2027”, a declarat Virgil Popescu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button