Actualitate

Viorica Dăncilă a plecat din PSD cu o gafă – Fostul preşedinte al PSD susține că nu mai rezonează cu actuala conducere

Fostul preşedinte al PSD Viorica Dăncilă și-a anunțat, marţi, plecarea din formaţiunea politică, după 26 de ani. Dăncilă afirmă că nu i-a fost uşor să ia această decizie, dar nu se mai regăseşte în deciziile pe care social-democraţii le iau.

Viorica Dăncilă a făcut și o mică gafă gramaticală. Fostul președinte al PSD a scris „d-vs” într-un mesaj pe Facebook. Corectura a venit imediat, dar nu înainte ca internauții să imortalizeze momentul.

De asemenea, fostul premier PSD şi candidat al partidului la alegerile prezidenţiale afirmă că nu a trădat PSD, dimpotrivă a fost trădată, la fel ca mulţi dintre alegători.

”Cred că mulţi dintre d-vs v-aţi întrebat dacă mai există o şansă ca România să ne aparţină. Mi-am pus şi eu, de nenumărate ori, această întrebare, şi da, cred cu convingere că acest lucru se poate realiza. Cum? Doar dacă fiecare dintre noi luăm decizii radicale. Eu am luat acum această decizie. După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formaţiuni politice noi. Partidul Naţiune Oameni Împreuna”(NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroşi, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris, marţi, pe Facebook, Viorica Dăncilă.  

Back to top button