Distribuți acest articol

Zeci de pasageri ai unei curse Bucureşti – Madrid sunt blocaţi pe aeroportul Otopeni din cauză că aeroportul din Madrid este nefuncţional ca urmare a căderilor masive de zăpadă înregistrate în Spania în ultimele ore. Pasagerii au fost duşi, iniţial, cu o aeronavă pe aeroportul din Bacău, iar în jurul orei 2 au fost aduşi din nou pe aeroportul „Henri Coandă”.

„De la ora 2 de când am ajuns în aeroportul din Bucureşti din oră în oră a venit câte un alt reprezentant Blue Air să ne confirme că zborul va fi programat peste o oră. Chiar acum, la prânz, ni s-a confirmat că zborul va ave aloc astăzi, să ne îmbarcăm, toată lumea s-a strâns la poarta de îmbarcare, după o oră de stat în picioare ni s-a zis că de fapt nu ne vom îmbarca”, a declarat înr-o intervenţie la Digi 24, unul dintre pasagerii acestei curse. Oficialii Aeroportului Henri Coandă nu au putut fi contactaţi pentru mai multe detalii cu privire la această situaţie.

Furtuna de zăpadă Filomena a făcut ravagii în regiunea Madridului, unde mai mulţi oameni au fost blocaţi în maşini pe timpul nopţii, străzi sunt blocate şi au căzut copaci.

Aeroportul din Madrid este închis, iar transportul feroviar a. fost blocat.

Potrivit El Pais, din cauza furtunii există riscul ca acoperişurile caselor să se prăbuşească, iar serviciile de urgenţă nu reuşesc să funcţioneze la capacitate maximă.


Distribuți acest articol