Actualitate

Victor Ponta revine! Vrea să câștige prezidenţialele în 2024 din partea PSD. Susțineți această marionetă ??

Victor Ponta a afirmat, luni seară, că pentru 2024 își dorește mai mult decât să fie candidat la prezidențiale. Fostul premier a fost acuzat de nenumărate ori „marionetă PSD” de mulți critici și analiști politici pe vremea guvernării PSD cu Liviu Dragnea în frunte. Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), a decis pe 29 iunie 2012 că teza de doctorat a premierului în funcție Victor Ponta este un plagiat.

„Eu îmi doresc mai mult decât să candidez eu. Mi-aș dori ca PSD, în primul rând – și, dacă va fi cazul și noi, Pro România și alte partide o vom susține – să aibă un candidat de data asta cu șanse, pentru că m-am împăcat cu doamna Dăncilă, suntem în relații civilizate, dar în 2019 nu a fost un candidat cu șanse, adică un candidat care chiar să poată într-adevăr nu doar să câștige din partea PSD, ci să facă o schimbare”, a spus Victor Ponta.

„Nu cred că cei din PSD m-ar mai susține acum. S-au produs niște rupturi, dar în 2019, în luna august – nu e un secret – am avut această discuție cu doamna Dăncilă, domnul Ciolacu, domnul Tăriceanu și am zis hai să ne strâgem toți forțele să punem un candidat, altul decât Ponta, Tăriceanu… Putea să fie Mircea Diaconu, putea să fie altcineva, dar să-l susținem să aibă șanse să se lupte cu Klaus Iohannis.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button