Vasile Dîncu este bucuros – Românii se înghesuie pe posturile de rezervişti voluntari: „Peste 1400 de dosare depuse”

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, susține că au fost depuse 1400 de dosare pentru postul de rezervist- voluntar în urma campaniei desfăşurate în primele luni ale acestui an. Ministrul explică faptul că au fost deja optimizate veniturile celor care se înscriu la această categorie, dar că trebuie mult îmbunătăţit sistemul de salarizare în Armată.

„Am avut pentru zona de rezervişti voluntari, am avut 440 de locuri rămase de anul trecut şi am făcut o campanie în ianuarie-februarie de înscrieri, am avut 1400 de dosare, deci asta înseamnă că este o cerere din ce în ce mai mare pentru zona militară, sigur că trebuie să mai îmbunătăţim şi noi condiţiile de salarizare, dar le-am îmbunătăţit şi cred că asta a fost un succes”, a declarat Vasile Dîncu.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Fost membru PMP, mesaj pentru Traian Băsescu: „Ai cerut pază? Îți e frică că te scuipă lumea când ieși din casă, turnătorule?
Next post SUA intră puternic pe piața gazelor din Europa – Bulgaria va primi gaze din Statele Unite la un preț competitiv