Distribuți acest articol

Vasile Dîncu a devenit începând de astăzi noul ministru al apărării naționale. Dacă vă întrebați ce anume îl recomandă ca să conducă armata română vă putem spune noi cu siguranță că absolut nimic.

Acesta va avea o singură sarcină: să semneze ca primarul contractele de achiziție pentru produse expirate ale altor armate și contractele de mentenanță fictivă pe active inexistente ale armatei române. Acolo miza este de miliarde de lei furați din bugetul de stat.

Vasile Dîncu se dă de sociolog, dar institutul său de sondaje nu a nimerit niciodată iar de AUR, atunci când a intrar în parlament pe 6 decembrie, nici nu știa. Vă dați seama ce produse de calitate a furnizat Vasile Dîncu dacă societatea lui comercială nu a putut să vadă pe George Simion și un partid politic de 10%.

În interiorul PSD este cunoscut drept cel care este abonat la subvenția publică și care dispune de contracte onoroase cu partidul pentru a furniza informații eronate cu privire la perceția publică din România. Cum sondajele sale sunt făcute din pix, adică ireale, așa cum au arătat alegerile parlamenare din 6 decembrie, putem spune că facturile făcute către PSD au un singur scop: delapidarea subvenției publice. De aceea niciodată Vasile Dîncu nu a făcut opoziție în partid căci indiferent cine câștiga el era prezent cu factura la ușa partidului. Românii plătesc zeci de milioane de euro anual pentru ca PSD, PNL și USR să trăiască foarte bine. Este un fel de mită dată dar care nu rezolvă nimic căci noi tot prost o ducem iar ei tot fură.

Vasile Dîncu este însă cunoscut în Ardeal ca fiind omul lui Emil Boc în interiorul PSD. Așa a reușit primarul din Cluj să își conserve puterea, pe baza prieteniei sale cu Vasile Dîncu, cel care a reușit să țină PSD foarte jos în capitala Ardealului. Prietenia dintre cei doi și blatul făcut în defavoarea Clujenilor este mai mult decât cunoscut la nivel județean. Vasile Dîncu și Emil Boc au avut un rol activ în coagularea unei alianțe între PSD și PNL și care va duce în cele din urmă la o propunere comună pentru funcția de președinte al României în anul 2024. Din grupul de la Cluj face parte și Rareș Bogdan, dar cu acest grup România a ajuns deja în pragul colapsului.

Celebrul socialog a fost și în ministerul condus de către Dacian Cioloș, adică un fel de PSD dar pentru progresiștii care se prind greu. El a condus ministerul dezvoltării în acel guvern cu zero realizări la activ.

Dîncu nu a ratat posturi cheie nici în guvernul fostului pușcăriaș Adrian Năstase. Pe când România vindea OMV el era unul din oamenii cheie din partid, cei care învârt cheița jucăriei atunci când ea dă să se oprească.


Distribuți acest articol