Distribuți acest articol

USR și PNL, cei care astăzi formează guvernul României, vor să vândă pe nimic companii importante din România.

Avem o țară bogată dar ea a fost jefuit de hoții din interior dar mai ales de cei din exterior. Așa am ajuns să cedăm pădurile țării sau petrolul țării pe nimic. Dar jaful nu s-a oprit aici, lupta anticorupție a fost doar una formală.

USR și PNL mint românii că e bine să scoată la bursă companii de importanță strategică, adică să rămânem fără nimic. De ce? Pentru că la BURSĂ pot cumpăra străinii la prețuri derizorii companii românești care numai prin fierul vechi valoarează mai mult decât banii ce ar trebui dați.

Să luăm despre exemplu SALROM, compania de deține rezervele de sare ale României. Companii de 8 ori mai mici din Europa vor să pună mâna în mod ilegal pe ea, deși este extrem de profitabilă. Românii nu trebuie să renunțe la munca înaintașilor, dar PNL și USR vor să aibă bani de furat și să primească comisioane.

Să luăm un alt exemplu: Hidroelectrica. Acest activ cuprinde toate hidrocentralele din România și este de o valoare ieșită din comun. Nu există astăzi nici măcar o singură companie europeană care să aibă puterea financiară să cumpere acest bun. În fiecare an peste un miliard de euro reprezintă suma generată de această companie, ceea ce este colosal. Dar hoții vor să o vândă.


Distribuți acest articol