Valer Kovacs despre descinderea de la Timișoara: primarul stă baricadat, fuge de cetățeni

. MAREA „BĂTĂLIE” DE LA
PRIMĂRIA TIMIȘOARA,
(Acesta nu este un mesaj politic)


Ieri am urmărit cu stupoare că o instituție PUBLICĂ, are ușile baricadate. O instituție care trebuie să fie cu porțile larg deschise tuturor timișorenilor care plătesc taxe și impozite.

Ce nu înțeleg, este faptul că un primar, votat de timisoareni, să stea baricadat în biroul său, speriat de „tătarii cotropitori”, care au „forțat intrarea” , în loc să iasă la dialog, așa cum era normal.

Am citit prin presa locală, despre faptul că poliția din Timișoara întocmește dosare penale pentru „cotropitorii” primăriei timișene.

Ei bine, cei care vor face acest lucru, pot spune că sunt împinși de la spate de către șefii poliției timișene, care, de nenumărate ori, a fost „acționată la buton” de către partide politice.

Am urmărit cu atenție toate înregistrările video apărute peste tot, nu am văzut nimic vandalizat, decat că s-a cerut demisia unui primar, care a refuzat orice dialog.

Dom’ primar trebuie să înțeleagă că Timișoara, în caz că nu știe, este simbolul libertății, și primăria nu este fabrica nimănui adusă de acasă, este a noastră, a tuturor timișorenilor, care plătim taxe și impozite.

Pe această cale vreau să îl felicit pe domnul George Simion , pentru activitatea de „scoatere la raport” a unui primar ce a uitat că este în slujba cetățenilor care l-au votat și trebuia să îi reprezinte.


Dumnezeu să binecuvânteze România!

Nu uita să distribui acest articol!
Maia Sandu cere accelerarea proiectului de interconectare energetică cu România ~ InfoPrut Previous post România a fost devalizată în ultimii 32 de ani de aproape 1.000 de miliarde de euro
România, pregătită să asigure R. Moldova cu păcură pentru a depăşi mai uşor criza energetică ~ InfoPrut Next post Johannis, Ciucă, criminalilor. Se aude? O școală din România a primit o factură de 50.000 de euro