Actualitate

Un general Acuză: băieții noștri sunt slugi la toate deciziile externe, au uitat de interesul nostru

Generalul Mircia Chelaru a condus armata română, a deținut cea mai înaltă funcție ierarhică. Pentru discursul său patriotic și suveranist a fost lăsat la o parte.

Prezent la o dezbatere privind politica externă a României, generalul Mircia Chelaru atrage atenția asupra faptului că am cedat mai multă suveranitate decât trebuia iar cei care ne reprezintă nu mai arată și punctul nostru de vedere.

Mircea Chelaru susține că politicienii români adoptă poziția de slugă obedientă atunci când vorbim de acele decizii care se iau la nivel european.

El mai susține că poporul român era conștient că va exista o cedare de suveranitate atunci când am întrat în NATO sau EU, dar una condiționată și în interesul național, dar actuala conducere globalistă a Europei a abuzat de poziția sa și a luat mai multe drepturi decât i-au fost oferite.

1 comentariu

  1. Buna sera,domnul Chelaru are perfecta dreptate.Acesta este adevarul,guverne mai obediente si mai tradatoare de neam ca cele ale Romaniei nu exista in niciun stat din Europa,Constituita Romaniei a fost transformata in hartie igienica.Am devenit un stat subjugat datorita slugilor obediente si lingailor care ne-au condus si care bineinteles ca au avut mai presus de orice interese personale.Sper ca intr-o buna zi aceasta facatura de UE sa se destrame iar noi sa ne recapatam suveranitatea. Felicitari domnului Chelaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button