Distribuți acest articol

USR și PNL fac foarte mult rău României și refuză să preia și să deschidă combinatul de oțeluri speciale din Târgoviște.

Acum 10 ani România făcea export de oțel-beton, acum face numai importuri. Peste un miliard de euro reprezintă valoare totală a cantității totale de oțel-beton aduse în România anual din Rusia, Bulgaria, Turcia sau regiunea Transnistreană.

România trebuie să aducă din străinătate, datorită trădării PSD, PNL și USR, peste 1,5 miliarde de kilograme de oțel beton.

PSD, PDL și PNL au cedat pe rând aceste active importante ale statului român, dar către așa-zișii investitori străini. Acești investitori s-au dovedit în realitate niște hoți care au preluat fabricile numai cu gândul de a le închide. Așa că le-au închis iar românii au fost dați afară de la locurile de muncă.

România nu mai trebuie să producă nimic, stăpânii își doresc aici o simplă colonie, fără identitate, fără de onoare, fără o națiune capabilă să se respecte pe sine și să impună respect.

Procesul de stăpânire este implimentat cu ajutorul partidelor politice. Cei care conduc partidele sunt corupți cu funcții importante și cu bani mulți, li se permite să fure și ei din avuția națională, iar la schimb se închină străinilor care vor răul țării.

Combinatele de oțel aduceau profit anual și salvau România de la importurile care necesitau o cantitate importantă de valută, valută care nu există, trebuie împrumutată. Un miliard de euro reprezintă foarte mult și în loc să cumpărăm produse pe care economia țării nu le poate realiza, trebuie să aducem oțel-beton.

Acestea au fost cumpărate de competitorii existenți la nivel mondial și care au preferat să le închidă căci le făceam concurență: făceam produse bune și ieftine. Acum nu mai facem și am putea face, dar PNL și USR refuză sistematic să ajute țara.

România trebuie să deschidă urgent o linie de producție pentru oțel-beton. Aceasta este necesară deoarece importurile sunt la valori foarte ridicate și țara este dependentă de alte economii. Dacă mâine cineva refuză să ne mai vândă sau crește prețul foarte mult, practic blocăm toată țara, adică industria construcțiilor. Fără această industrie România colapsează și ne întoarcem în sărăcie.

Și dacă va fi nevoie să alocăm zeci de milioane de euro, o fabrică de oțel-beton trebuie să fie deschisă.


Distribuți acest articol