Distribuți acest articol

Dacian Cioloș este principalul responsabil de prezența neobișnuit de mare și agresivă a urșilor în zonele locuite de români.

Urșii s-au înmulțit peste măsură atunci când Dacian Cioloș, pe când era prim-ministru susținut de PSD, a decis de la sine putere că vânătoare pe cote impuse nu mai este permisă.

Vânătoarea în România se face de profesioniști și ea este sănătoasă deoarece elimină exemplarele agresive sau pe cele bolnave, în suferință. Vânătorii apără fauna, nu o distrug, așa cum se crede.

Așa se face că numărul exemplarelor de urși a crescut de la aproximativ 8.000 la peste 13.000. Practic în curând populația de urși se va dubla, iar aceștia coboară în sate pentru a se hrăni. Numărul actual de urși este prea mare pentru habitatul natural oferit, având în vedere și faptul că se taie pădurea la greu și urșii nu mai au păduri suficiente unde să stea.

Urșii nu sunt câini, sunt animale sălbatice, deși par uneori inocenți ei pot deveni extrem de agresivi. Există români care au fost uciși sau români care au rămas schilodiți pe viață.

Sigur că nu urșii sunt de vină, dar actuala putere reprezentată de PNL și de USR, sprijinită din umbră de PSD, împiedică soluționarea problemei pentru că așa dictează unii de afară: cât mai mulți urși liberi, sub pretextul protejării speciei, pentru ca turismul românesc să fie distrus.

De vină, așa cum am spus, este gașca din USR condusă de Dacian Cioloș. El este cel care a decis că urșii sunt mai importanți decât românii și afacerile lor. Lor nu le pasă de români, nu le pasă că fac mult rău, au o agendă străină de dus la îndeplinire.

Turiștilor le este frică să mai meargă la munte deoarece pot fi atacați. Urșii sunt mulți și se bat pentru teritoriu, devenind agresivi. Țăranii s-au săturat să fie atacați, dar nu urșii sunt de vină.

Să spună UDMR de ce se taie pădurile și se distruge habitatul lor natural.

Turismul este puternic afectat. În Europa numărul exemplarelor de urși este extrem de scăzut, aceștia au fost eliminați datorită pagubelor. Austriecii sau nemții nu prea mai au urși decât în zone limitate, ca să poată face turism, dar românii se pare că nu au voie.


Distribuți acest articol