Distribuți acest articol

USR minte cum respiră și trădează din nou electoratul care și-a pus încrederea îi ei.

În mandatul trecut au strigat sus și tare: FĂRA PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE. Au făcut și o strângere de semnături pentru acest lucru, apoi au depus un proiect de lege în parlament și ce să vedeți: l-au abandonat căci și ei sunt plini de penali.

USR face doar demagogie ieftină și acest lucru a nemulțumit pe români, aceștia și-au dat seama că sunt mințiți de ceea ce credeau ei că va fi reforma României.

Acum nu doar că au lăsat-o mai moale, dar șeful politic suprem al guvernului din care fac parte este un PENAL ce a fost condamnat pentru droguri în SUA.

Adică HOȚUL strigă HOȚUL, iar USR este un HOȚ la fel de mare precum PSD și PNL.

Premierul Florin Cîțu a fost condamnat în SUA pentru droguri și conducere sub influența alcoolului. Se pare că a fost și reținut pentru acest lucru. Nu pare o faptă mare, dar pentru că americanii l-au iertat și l-au pus în libertate el s-a întors în România unde s-a pus pe furat. Să nu uităm cum familia sa, adică el, a primit în condiții penale zeci de hectare de pădure, pe o parte din ea deja tăind-o.

Infractorii sunt infractori de mici, cine crede că dacă îi iartă vor deveni mai buni se înșeală. Iată cum îl calcă în picioare pe Orban, președintele actual al PNL, care l-a ajutat să devină prim-ministru. Dar penalii nu au cuvânt, așa că acum vrea să îl scoată din partid pe Orban.

În mod normal USR ar trebui să ceară un nou prim-ministru, căci cel actual este un PENAL. Ce așteaptă USR: ca Florin Cîțu să fie condamnt pentru crimă sau trafic de droguri? Ce faptă este gravă?


Distribuți acest articol