Distribuți acest articol

PAS este un partid statalist antiromânesc, declarat doar pro-european. În realitate acest partid este moștenirea formațiunii lui Vlad Filat, cea din care a făcut parte și Maia Sandu.

Practic Vlad Filat este cel care a lansat-o în politică pe aceasta și tot activul de la PLDM a trecut pe repede înainte în noul partid PAS, atunci când corabia s-a prăbușit, o dată cu arestarea liderului.

În perioada în care Vlad Filat și gașca a furat miliardul de euro, Maia Sandu era ministru. După 2009 ea a făcut aproape permanent parte din structurile de conducere ale statului moldovean, adică statul moldovean antiromânesc, cel care primește sume incredibile de bani.

Specialiștii spun că partidele de la București sunt vinovate despre faptul că România este prost văzută în Republica Moldova și nu are la moment nici un instrument politic pentru a putea controla sumele impresionante de bani pe care le trimite. Se spune că PSD, PNL și acum USR toarnă apă la rădăcina buruienii stataliste trăind cu falsa impresie că în acest fel lucruile vor deveni mai bune, că se va transforma floarea în buruiană.

Așa se face că la momentul de față instrumentele media plătite din banii românilor sunt folosite la moment de către USR, PNL și PSD împotriva partidului AUR de la Chișinău. Există comandă ca să nu se pronunțe cuvântul AUR, asta deși, conform legislației din Republica Moldova, toți concurenții electorali au drepturi egala în fața legii. Dar și TVR România are exact aceeași problemă: AUR nu trebuie să existe.

S-a dat comandă pe linie de partid ca TVR Moldova să ajute partidele stataliste moldovenești, cele care lucrează împotriva poporuli și a statului român.

PAS este un partid politic format din stataliști convinși, oameni ce au convingeri antiromânești clare și care doresc să se alieze cu Renato Usatâi, cel care s-a gândit că este foarte bine să construiască un zid pe Prut, ca să despartă Moldova de România.


Distribuți acest articol