Actualitate

USR-PLUS se află în spatele atacului la Florin Cîțu. Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu vor să fie lideri de coaliție și amenință cu ieșirea de la guvernare

Apar tot mai multe surse în care informația că USR-PLUS ar fi în spatele atacului la premier este adevărată. Comunitatea #REZIST, un susținător aprig al partidului USR-PLUS, a făcut public dosarul privind arestarea lui Cîțu.

Protestatarii #Rezist se implică în lupta internă din Partidul Național Liberal. Marți, pe pagina de Faceook „Legalizăm.ro” a fost lansat un atac pe față la adresa premierului Florin Cîțu.

Cei de la Legalizăm.ro susțin că Florin Cîțu a făcut pușcărie două zile, în perioada în care a fost la studii în SUA, pentru că a condus sub influența alcoolului sau a drogurilor. Bugetul.ro vă dezvăluie cine se află în spatele Legalizăm.ro.

Proiectul „Legalizăm.ro” este susținut de ONG-ul Evoluție în Instituție. Cine este președintele ONG-ului respectiv? Nimeni altul decât liderul #Rezist Cristian Dide. 

Legalizăm.ro recunoaște pe pagina de socializare că acest atac este unul lansat în contextul luptei pentru șefia Partidului Național Liberal.

În spatele atacului s-ar putea afla, în realitate, partenerii de Coaliție din USR-PLUS, având în vedere că Dide a fost observator electoral pentru Alianța 2020, la alegerile europarlamentare din 2019. Astfel, lupta internă din PNL ar putea fi folosită pentru a distrage atenția de la adevărații păpușari care au comandat atacul la premier.

Potrivit surselor participante la ședință, Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu au cerut ieșirea de la guvernare. Cioloș încearcă astfel să se poziționeze ca un lider în interiorul partidului, în vederea apropiatului congres, în care va fi ales un președinte unic dintre el şi Dan Barna

Back to top button