Distribuți acest articol

Tupeu fantastic împotriva valorilor naționale conservatoare ale românilor. Un europarlamentar USR insistă public ca marșul homosexualilor să aibă loc.

Practic USR ne bagă pe gât aceste deviații sexuale.

Nicu Ștefănuță a fost ales europarlamentar pe listele USR cu totul întâmplător: se afla acolo, pus de oculta globalistă, interesată să aibă habarniști care să le implimenteze agenda antiromânească.

Românii au valori, iar ele nu sunt compatibile cu deviațiile exotice ale unor anumiți cetățeni. Ni se bagă pe gât ceva ce nu există.

Familia reprezintă un concept de bază, familia normală, lăsată de Dumnezeu, formată dintr-un bărbat și o femeie.

Nicu Ștefănuță îl amenință pe Nicușor Dan:

Membrii comisiei de ordine publică au refuzat ruta pe Calea Victoriei a Marșului “Bucharest Pride 2021” din 14 August, oferind o rută alternativă pe bulevardele Kiseleff – Magheru, sau mutarea paradei vineri, pe 13 august.

Asociatia Accept consideră că ruta alternativă nu e o soluție bună deoarece siguranța participanților nu poate fi garantată din cauza traficului.

Am luat încă de ieri legătura cu primarul capitalei, Nicușor Dan, cu reprezentanții MozaiQ și Accept și cu membrii #Renew4Equality din Parlamentul European.

Voi face tot ce stă în putință ca să găsim o soluție împreună în așa fel încât Marșul Bucharest Pride să aibă loc în siguranță. Avem deja câteva variante posibile pe masă.

După revolta societății împotriva legii homofobe maghiare, a zonelor libere poloneze LGBTI și a altor cazuri de homofobie, autoritățile de la București ar trebui să profite de această ocazie pentru a-și arăta adevăratele culori, culorile toleranței și incluziunii. 🏳️‍🌈

Până luni sper să avem o decizie finală cu privire la organizare. Vă țin la curent.

loveislove #bucharestpride2021


Distribuți acest articol