Distribuți acest articol

Judecătorii de la Curtea Constituțională a dat o lovitură dură partidului USR, cu privire la numirea președintelui Consiliului de monitorizare a implementării Convenției privind drepturile persoanelor cu dizabilități. USR a dat dovadă că nu prea cunoaște Constituția sau nu vrea să o cunoască.

După ce Avocatul Poporului a fost demis într-un mod neconstituțional de coaliția USR-PNL-UDMR, Dan Barna și Dacian Cioloș, liderii USR, mai primesc o lovitură de la CCR.

„În ședința din data de 7 iulie 2021, Curtea Constituțională, în cadrul controlului hotărârilor Parlamentului, cu unanimitate de voturi, a respins, ca inadmisibilă, sesizarea de neconstituționalitate formulată de Grupul parlamentar al Partidului Uniunea Salvați România din Senat referitoare la Hotărârea Senatului nr.56/2021 privind numirea președintelui Consiliului de monitorizare a implementării Convenției privind drepturile persoanelor cu dizabilități. Decizia este definitivă şi general obligatorie”, arată judecătorii Curții Constituționale.


Distribuți acest articol