Actualitate

USR nu ar vrea alegeri anticipate – Cătălin Drulă: „Putem rezolva criza politică altcumva”

PSD și AUR au anunțat în ultimele săptămâni, în repetate rânduri faptul că susțin organizarea de alegeri anticipate, pe fondul crizei politice. Se pare că USR și PNL nu ar vrea ca aceste alegeri anticipate să aibă loc în perioada următoare. Ultimele sondaje politice arată că imaginea USR și PNL a fost distrusă grav, iar oamenii îi consideră pe aceștia direct răspunzători pentru dezastru în care se află România.

„Alegerile anticipate eu cred că pentru România nu sunt de dorit, dar dacă nu se poate rezolva criza politică altcumva, este un mecanism constituțional care trebuie pus în practică. Până la urmă, e corect să ne întoarcem către electorat și să spună oamenii prin vot.

Acum, eu nu cred că sunt de dorit, oricum cred că nu se pot organiza mai devreme de patru luni de la momentul căderii unei prime propuneri de premier, deci suntem cel puțin la patru luni și câteva zile de această declanșare ce ar putea avea loc mai degrabă în primăvară, trecând peste situația pandemică – până în primăvară sperăm să ne aflăm și într-o situație pandemică mai bună”, a declarat Cătălin Drulă

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button