Actualitate

USR insistă ca România să rupă relațiile economice cu Rusia, deși asta înseamnă să stăm în frig și să dăm oameni afară

USR instă ca România să rupă relațiile economice cu Rusia, deși asta înseamnă să stăm în frig și să dăm oameni afară.

Acest lucru a fost susținut de Cătălin Drulă, ajuns accidental șeful la USR. Nicușor Dan a fost data afară, Dan Barna a fost îndepărtat, Dacian Cioloș a fost mazilit și acum vine rândul lui Cătălin Drulă. USR schimbă președinții precum noi șosetele seara. Fiecare vine și pleacă cu ideile lui.

Cătălin Drulă nu știe că importăm gaz rusesc că nu avem suficient?

România importă cam 20% din gazul necesar din Rusia, iar la nivel de îngrășăminte pentru agricultură cam jumătate din necesar.

De asemenea importante active din industria metalurgică se bazează pe importurile de minereuri din Rusia. Fără minereuri cumpărăm din Germania care păstrează legăturile cu Rusia.

USR impune sancțiuni când alții renunță la ele

Franța de asemenea redeschide activele de producție din Federația Rusă. Măsurile impuse afectează mai mult Uniunea Europeană decât SUA. Adică să impunem sancțiuni dar să le suportați voi, nu noi.

USR face jocurile străine care doresc ca România să dispară de pe piața economică internațională. Statutul de colonie este perfect ca alții să ne folosească ca forță ieftină de muncă, dar noi să nu fim stăpâni la noi acasă.

Pe de cealaltă parte USR-ul lui Cătălin Drulă cere să blocăm construcția de hidrocentrale.

România trebuie să își urmărească propriul interes.

Back to top button