Distribuți acest articol

USR ține cu dinții să vândă ceea ce are mai bun România, respectiv cele mai bogate și profitabile companii care se mai află în portofoliul statului român.

Pentru hidrocentralele din România s-a muncit timp de 25 de ani și sute de astfel de obiective importante produc curent electric aproape gratuit prin toate colțurile țării.

România este o țară foarte bogată dar străinii se folosesc de politicienii proști și trădători ca să pună mână pe ceea ce noi avem mai important.

Hidroelectrica reprezintă cea mai importantă companie a României, adică a poporului român. Această companie este acum în patrimoniul poporului român, dar lupii de afară, miliardarii lumii, au pus gând rău și ultimelor proprietăți extrem de profitabile ale țării.

Ei vor să se folosească de partidele trădătoare ca să pună mâna pe aceste companii. Sigur că mint că așa ni se impune, că este bine piața liberă ca să fie ieftină, că prețurile vor fi mai mici căci privatul se va ocupa mai bine. În realitate vor să își ia comisioanele, adică șpăgile babane și apoi să dea ceea ce aparține poporului de parcă ar fi a lor.

Ori România nu are nevoie să vândă hidroelectrica, un obiectiv economic și tehnic extrem de important.

Ni se spune de bursă, dar acesta reprezintă un instrument prin care companii din paradisuri fictive cumpără la bucată ceea ce România are mai de preț și la prețuri extrem de mici.


Distribuți acest articol