Actualitate

USR îi vrea pe români săraci și pe ei bogați. Năsui critică zugravii și mecanicii

Claudiu Năsui este un ministru USR prost, în sensul că prost gestionează ministerul ce îl conduce. Dar mai nou comunică public și prost și arată ura purtată de USR împotriva românilor.

Claudiu Năsui este nemulțumit că un zugrav primește la metrou vreo 5.000 de lei și un mecanic cam 8.000 de lei.

Dar acei români muncesc, iar bani sunt. Nu e normal să trăiască și ei decent? Năsui nu spune nimic de diploma inexistentă a lui Vlad Voiculescu, sau de salariile de mii de euro ale secretarilor de stat care nu fac nimic.

Iată ce spune:

„Mafia sindicală din metroul bucureștean a fost încolțită de colegul de guvernare Cătălin Drulă și a crezut de cuviință să-și verse nervii pe un oraș întreg.

Au acționat cum știu ei mai bine. Profitând de monopolul pe care îl au, au enervat un oraș întreg în speranța ca populația să se revolte și să pună presiune pe ministru să cedeze la interesele lor mafiote.

Știți de ce au făcut grevă și ne-au blocat drumul spre serviciu, nu? Pentru că li s-a închis robinetul de bani. Contractele de închiriere de spații din pasajele de metrou, bani care le intrau lor în buzunare.

Misiunea USR-PLUS este tocmai închiderea acestor robinete de bani ale mafiei care căpușează banii contribuabililor. De 31 de ani sunt aceiași oameni mufați la aceste robinete.

Fix acești dinozauri se luptă împotriva reformelor de orice fel. Fix acești dinozauri trebuie să fie decuplați de la banii publici pentru ca România să se facă bine”.

Back to top button