Actualitate

USR distruge micul comerciant român! Demolează chioșcurile de la metrou cu marfa în ele

Ministerul Transporturilor a început evacuarea și demolarea spațiilor comerciale de la metrou într-un mod dictatorial și se justifică prin faptul că termenul limită pentru eliberarea spațiilor comerciale de la metrou a expirat vineri, 2 aprilie.

O vânzătoare a chemat poliția cerând să îi fie arătate documentele în baza cărora se face evacuarea chiriașilor și demolarea spațiilor.

Începerea demolărilor este anunțată și de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, precum și de alianța USR PLUS, în postări și imagini pe Facebook.

Radu Mihaiu a declarat că spațiile comerciale nu aveau autorizații de construire și că Poliția a suspendat activitatea firmelor. „Marfa din chioșcurile care nu fost evacuate va fi preluată cu proces verbal și depozitată, iar proprietarii vor putea să o recupereze”, a aprecizat primarul.

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a evidențiat recent situația financiară grea a metrolului, avansând ideea unor salarii mai mici, a unor disponibilizări sau a insolvenței. În legătură cu spațiile comerciale, Cătălin Drulă a spus că merge înainte pe căile legale, cu evacuarea și demolarea acelor spații.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button