Actualitate

USR a blocat construirea hidrocentralelor de pe râul Jiu. USR ține cu asociațiile germane care nu vor să trăim bine

USR a blocat construirea hidrocentralelor de pe râul Jiu. USR ține cu asociațiile germane care nu vor să trăim bine și să avem energie ieftină verde.

Aceste declarații au fost făcut în parlamentul României de către Ionuț Moșteanu, liderul partidului neomarxist.

USR consideră că aceste hidrocentrale care ar produce energie ieftină sunt doar niște construcții realizate de niște șmecheri. Adică cum, antreprenorii români nu mai sunt antreprenori, sunt șmecheri?

Dacă ești străin te numești investitor, dacă ești român ești șmecher

Dacă ar fi fost germani sau francezi li s-ar fi spus că sunt mari investitori străini, dacă sunt investitori români ei spun că sunt șmecheri. USR clar nu este un partid patriotic, este un partid globalist care dorește ca România să nu mai existe.

Cică o broscută a fost găsită acolo, pe râul Jiu, și trebuie protejată. Sigur că nu este nici o broscută, sunt doar asociațiile globaliste care vor să blocheze orice dezvoltare reală a României. Aceste asociații ar trebuie să fie interzise deoarece ele blochează și construcția de autostrăzi și drumuri.

Ionuț Moșteanu este liderul partidului USR, liderul de la camera deputaților. El nu a reușit să termine facultatea dar acum se dă de expert în autorizarea hidrocentralelor pe care dorește să le blocheze.

În țările serioase aceste asociații nu există. Spre exemplu în SUA nu este voie să primește finanțare din afara țării, nici o asociație din Germania nu poate bloca dezvoltarea țării.

România nu mai are energie, importă

România este într-o profundă criză energetică. Tot USR, când era la putere cu PNL, a decis să închidă termocentralele din România. În locul acestor termocentrale nu a fost pus nimic în loc, deci am avut energie mai puțină.

Back to top button