Actualitate

Urmează niște cifre halucinante: AUR – 48%, PSD- 35%. Aflați unde și când

Redacția 4media.INFO vă ține la curent cu noile realități politice așa cum sunt ele pe stradă și nu prin minciunile de la televizor.

Avem niște informații care nu par reale datorită minciunilor lansate de către presa plătită de partidele actuale. Partidele plătesc sondaje și apoi le distribuie prin presa lor. Atacurile din ultima perioadă asupra AUR au însă un motiv: George Simion este de neoprit.

Mâine vom prezenta datele unei cercetări făcute de curând, proaspătă, reală, culeasă din stradă, de la români.

Alianța pentru Unirea Românilor a produs marea surpriză în 6 decembrie 2022 obținând 10% din voturile românilor. La cum fură partidele politice cel mai probabil numărul românilor ce au votat cu AUR este cu mult mai sus.

Pe 2 octombrie 2022 partidul condus de către George Simion a scos în stradă aproximativ 20.000 de români.

Duminică vom prezenta rezultatele unei cercetări, vorbim despre informații brute, neprelucrate la nivel de detaliu. Ele nu vor părea reale datorită fumului, dar reală nu părea nici întrarea AUR în parlament.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Pe mine ma convins Diana Iovanovici-Şoșoacă să votez AUR nu Simion și nici altcineva de la ei. Ca mine sunt mulți care nici gând să mai voteze cu aur . Latră aiurea Simion , și concret nu face nimic acest aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button