Actualitate

URMĂRIȚI INTERNAȚIONAL, DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTI

02 Septembrie 2020Sursa: IGPR

Cinci persoane urmărite internațional de autoritățile judiciare germane pentru tentativă la omor au fost depistate de polițiști, în urma 2 descinderi efectuate în București și Ilfov.

La data de 1 septembrie 2020, polițiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române și ai I.P.J. Ilfov, cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S, au efectuat 2 descinderi, în municipiul București și județul Ilfov.

În urma operațiunii, coordonate de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale și supravegheată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, au fost depistați 5 cetățeni români, urmăriți internațional de autoritățile judiciare germane.

Pe numele lor erau emise mandate europene de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, faptă comisă la data de 12 august 2020, în Duisburg – Germania.

Cele cinci persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București care a dispus reținerea lor pentru 24 de ore, ulterior Curtea de Apel București a emis mandate de arestare provizorie în vederea predării către autoritățile germane.

Semnalări cazuri de corupţie
Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806
Detalii

Relaţii cu publicul
Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.
Detalii

Abonare la newsletter
Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.
Detalii

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button