Actualitate

Un șofer de tir a reușit să spulbere dintr-un foc o mașină de poliție, o dubă de jandarmi și sediul poliției

Un accident care putea avea urmări foarte grave a avut loc în faţa postului de poliţie din Sânmihaiu Almaşului. Şoferul unui TIR a intrat într-o dubă de jandarmi şi o maşină de poliţie şi le-a spulberat. Ambele vehicule erau parcate în faţa postului de poliţie şi, din fericire, doar un jandarm aflat în dubă a fost rănit uşor.

Din primele verificări efectuate de polițiști, un asamblul de vehicule, care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Zalău, fiind condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Argeș, a avariat o autospecială de poliție, apoi una de jandarmerie, gardul sediului Postului de Poliție Sânmihai Almașului și s-a oprit în gardul și peretele unui imobil„, a anunţat IPJ Sălaj.

În autospeciala de jandarmi se afla un angajat din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, care a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale, acuzând dureri la un picior.

 „Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Echipajul, format dintr-un polițist și un jandarm, era de serviciu în zona Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente pentru a stabili cauzele și condiții producerii accidentului„, mai spune IPJ Sălaj.

d.jpg

Back to top button