Armata Israelului a ripostat militar după ce o rachetă a fost lansată
Distribuți acest articol

Ați auzit cumva pe Klaus Iohannis și pe Florin Cîțu să vorbească de moarte subită a unui căpitan român de vas undeva prin zona apelor teritoriale ale OMAN-ului? Iranul este suspectat pentru un atac cu dronă în urma căruia a murit un britanic și un român. De britanic s-a dus vestea, căci autoritățile din țara mamă au reacționat imediat, nu însă și în România.

Aici Klaus Iohannis, președintele și Florin Cîțu, premierul, au alte preocupări, mult mai importante decât viața românilor. Ei se află fie la petreceri cu apropiații ce îi finanțează, fie prin țară să se ocupe de alegerile interne din PNL.

“Regatul Unit lucrează cu partenerii noştri internaţionali la un răspuns concertat la acest atac inacceptabil”, a spus el, făcând apel la Iran “să înceteze imediat acţiunile care pun în pericol pacea şi securitatea regională şi internaţională”.

Tot duminică, armata israeliană a anunţat că şeful forţelor armate israeliene a discutat cu omologul său britanic.

Locotenent-generalul Aviv Kohavi şi generalul britanic Nick Carter au discutat despre “evenimente recente în regiune şi provocările comune cu care se confruntă ambele ţări”, se precizează în comunicatul armatei israeliene.


Distribuți acest articol