Actualitate

Un primar PNL a furat un teren din Parcul Central pentru sine

Primarul PNL din Băile Govora, Mihai Mateescu, a intrat în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, el fiind acuzat că și-ar fi însușit un teren din parcul orașului pe care îl păstorește.

Presa locală scrie că Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a demarat activitățile de urmărire penală împotriva primarului Mihai Mateescu din Băile Govora.

Urmarirea penala este efectuata in privinta infractiunii de abuz in serviciu in scopul obtinerii de foloase injuste, fapta prevazuta de art. 297 C.p. rap, la art. 13 din Legea nr. 78/2000, scrie ziaruldevalcea.ro.

Acuzații grave lansate de PER Băile Govora

Mihai Mateescu, primarul din Băile Govora, este acuzat că și-a trecut în proprietate privată un teren și-un chioșc aflat în parcul central al orașului.

Este vorba despre un teren de 240 de metri pătrați, situat în Parcul Central din Băile Govora, care au ajuns în proprietatea lui Mihai Mateescu, tată judecătorului CSM, Bogdan Mateescu.

Mai mult, Partidul Ecologist Român, filiala locală, acuză că tot terenul aflat acum în proprietatea primarului Mihai Mateescu a fost amenajat prin fonduri europene, destinate domeniului public.

MINUNE!!! Primarul Mateescu Mihai este proaspătul proprietar al unui teren și al unei construcții în suprafață de 240 mp, situate în parcul central al Orașului Băile Govora. Dansul a dispus dezmembrarea, fără Hotărâre de Consiliu Local (cum ar fi fost legal), a unui teren aflat în domeniul public (parcul central) și apoi a obținut Titlu de PROPRIETATE!!! Tovarășe, la asta chiar nu ne așteptam…
( secretarul UAT Băile Govora recunoaște nonșalant ca nu au adus aceasta propunere în consiliul local pentru ca ar fi picat la vot!!🥲🥲🥲🥲).
Nebunie curată.
Tot terenul din jurul chioșcului, amenajat prin fonduri europene, aparține acum tovarășului Mateescu Mihai”, acuză PER Băile Govora.

Back to top button