Actualitate

Un polițist care a confiscat un transport de țigări s-a trezit amenințat chiar de șeful său. Fostul ministru Carmen Dan a ascuns raportul

Scandalurile în care au fost implicați șefii poliției din Vestul țării au ieșit la iveală odată cu evenimentul de la Arad, unde o mașină a sărit în aer, iar afaceristul Ioan Crișan a fost executat în stil mafiot.

Un raport informativ, intrat în posesia jurnaliștilor de la Național, arată cum un comisar-șef care a confiscat un important transport de țigări s-a trezit amenințat chiar de șeful său, adjunctul Poliției Arad, comisarul-șef Nicolae Dorin Bătrân.

Polițistul a fost amenințat de față cu colegii, în sediul IPJ Arad, pentru că ”a îndrăznit” să intre peste traficanții de țigări și să își facă astfel treaba a raportat tuturor factorilor de decizie ai ministerului condus la acea dată de Carmen Dan”, scrie sursa citată.

Comisarul-șef Nicolae Bătrân și-a creat un adevărat imperiu imobiliar, dintr-un simplu salariu de polițist:

spațiu comercial de 134 mp pe Calea Aurel Vlaicu nr. 65 – 67; spațiu comercial de 35 mp pe Bulevardul Revoluției nr. 78, zona ultracentrală; vilă foarte impozantă pe un teren de 455 mp pe strada Gheorghe Sion, nou construită în ultimii ani, valoare de piață de peste 250.000 euro; apartament de 245 mp pe strada Octavian Goga nr. 3; teren intravilan de 550 mp; teren intravilan de 600 mp în comuna Livada; teren de 868 mp în comuna Sagu; spațiu comercial în str. Octavian Goga nr.3, ap.1, demisol”.

Back to top button