Internațional

Un om de afaceri rus anunță prima recompensă pe capul lui Putin – 1.000.000 de dolari: „A ajuns președinte prin aruncarea în aer a blocurilor”

Un om de afaceri rus anunță prima recompensă pe capul lui Putin: 1.000.000 de dolari pentru ofițerii care îl arestează pe președintele Rusiei.

Alex Konanykhin, un om de afaceri rus a anunţat, într-o postare pe o reţea de socializare, că va oferi o recompensă de 1.000.000 de dolari pentru arestarea preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

”Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofiţerilor care, respectându-şi datoria constituţională, îl arestează pe Putin ca şi criminal de război, în conformitate cu legile ruse şi internaţionale”, a scris Alex Konanykhin, pe LinkedIn, potrivit Jerusalem Post.

”Putin nu este preşedintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operaţiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituţia prin eliminarea alegerilor libere şi uciderea oponenţilor săi. (…) În calitate de etnic rus şi cetăţean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri.

Mesajul lui Alex Konanykhin a fost postat și pe Facebook, însă rețeaua socială i-a blocat postarea.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button