Actualitate

Un medic spulberă campania de vaccinare a premierului Cîțu: „Vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați”

Medicul băcăuan Oana Mihaela Secară spulberă campania de vaccinare a premierului Cîțu și avertizează autoritățile că vaccinarea în masă nu se justifică atâta timp cât și vaccinații transmit și fac boala în aceeși măsură ca și nevaccinații.

Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați, asta este foarte clar. Faptul că faci o formă ușoară de boală, dacă ăsta este efectul vaccinului, deși nu știm încă, vom vedea în timp, nu înseamnă deloc că nu transmiți boala. Iar proporția de vaccinați care fac boala este aceeași ca și în cazul nevaccinaților, la fel ca și la gripă.

Asta se va dovedi în următoarea perioadă, pentru că nimeni nu a studiat așa ceva. Că nu a stat nimeni să testeze vaccinații, ca să îi poți compara cu nevaccinații.

Și mai important este însă că este clar că nu există niciun argument pentru vaccinarea în masă a copiilor, pentru că ei fac boala și o transmit în continuare, deci nu protejează pe nimeni, și ei nu fac forme grave, deci nu poți spune că îi protejezi pe ei de forme grave.

Nu poți face afirmația că a scăzut numărul de cazuri datorită vaccinării, că s-au vaccinat 3,7 milioane de oameni, care nu înseamnă imunizare de turmă, ne mai spune dr.Oana Mihaela Secară.

„Este clar că aici a intervenit imunizarea de turmă care s-a produs prin boala naturală, și estimez cam 5 milioane de români trecuți prin Covid, la care adăugăm vaccinații și ajungem, iată, la un procent de imunizare de peste 60%. Plus că sunt mulți care au făcut boala după vaccinare, dar nu declară, chiar eu știu persoane care s-au îmbolnăvit, dar nu au vrut să declare.

Și dacă noi ajungem la 5 cazuri și niciun caz la Terapie Intensivă, înseamnă că și la nivel național se va întâmpla la fel și atunci toată lumea va spune că boala a dispărut și o să se întrebe de ce să se mai vaccineze.

Ei de asta plusează acum cu toate metodele, maratoane, caravane, vaccinări nocturne, vaccinări la benzinărie și tot felul de acțiuni și evenimente.

Pe mine nu mă interesează asimptomaticii, pe mine mă interesează internații, care scad foarte mult. Într-o săptămână, numărul internaților în spitalele din țară a scăzut de la 8.000 la 6.000, iar undeva, pe la jumătatea lui iunie, vom avea, foarte probabil, doar cazuri sporadice în spitale”, a mai precizat dr. Oana Mihaela Secară pentru National.ro.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button