Actualitate

Un consilier prezidențial lansează atacuri la adresa dr. Flavia Groșan pe fondul protocoalelor Covid din spitale

Constantin Dudu Ionescu, consilier de stat, directorul Oficiului Informații Integrate la Departamentul Securității Naționale din cadrul Administrației Prezidențiale, a criticat dur modul în care Colegiul Medicilor a ales să acționeze în anumite situații când doctorii nu au respectat protocoalele existente pentru tratarea COVID-19.

„Concluzia mea, a unui cetățean, care am fost obișnuit ca atunci când te duci la spital să ți se măsoare și saturația și dacă ai sub 96 la sută se spune că ai o problemă… Deci dacă mă duc într-un spital COVID o să am o problemă cu protocolul. Ce fake-news? Nu mai e nevoie de niciun fake news… Colegiul Medicilor care, printr-o atitudine lipsită de responsabilitate, nu a spus NU acestor aserțiuni pe care un confrate de-al domniilor lor, ci dimpotrivă prin lipsă de responsabilitate nu a acționat.” afirmă consilierul de stat.

Reacția consilierului de stat vine după ce în luna martie Colegiului Medicilor Bihor a decis să nu o sancționeze pe Flavia Groșan, medic pneumolog, pentru declarațiile sale privind protocoalele din spitale pentru tratamentul COVID-19.

Flavia Groșan susținea că protocolul medical din spitale „ucide” pacienți, că oxigenul medical în cantități mari provoacă edeme cerebrale și că pacienții COVID cu saturație de 80% pot să se trateze acasă.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button