AUR salută înlăturarea de la putere a pionului Moscovei în R. Moldova și așteaptă din partea Maiei Sandu corectarea unei nedreptăți
Distribuți acest articol

Conform publicației hotnews.ro sondajele de ultim moment comandate pentru uz intern de către partidele politice arată că PSD și USR au mai scăzut, PRO ROMÂNIA și PMP se află la limită și vor avea emoții mari pentru un nou loc în parlamentul României,

Cea mai mare urcare, explozivă se poate spune, vine dinspre AUR, Alianța pentru Unirea Românilor. Noul partid politic a fost total neglijat în campania electorală de către televiziunile sistemului printre care putem aminti B1TV, REALITATEA TV, ANTENA 3, DIGI TV. Sunt chiar televiziunile ce au luat partea cea mai importantă din banii alocați de guvernul României pentru presă.

Inclusiv presa scrisă aservită intereselor politice a neglijat total noul partid politic, doar în ultimele zile, văzându-se creșterea fulminantă în sondaje, începând să arunce cu articole ne-adevărate în noua formațiune.

Conform sondajelor interne ale PNL AUR va intra în noul parlament cu mai mult de 6%, dar acest procent ține cont numai de opțiunea de vot din România, neglijând voturile din diaspora și Basarabia.


Distribuți acest articol