Distribuți acest articol

Traseul politic al celor care trădează România în fiecare zi este extrem de complicat. Despre acest lucru se vorbește pe rețelele de socializare, însă pare că nimic nu îi clintește din pozițiile politice bine remunerate.

Unii spun despre Turcan că este un del de Firea pentru Voiculescu sau Udrea pentru Băsescu, dar pentru Stolojan. Acesta din urmă este unul din experții veniți din perioada comunistă și cu care s-a reușit punerea pe butuci a României.

1999 este un an miraculos în CV-ul doamnei Turcan. Termină studiile în Rusia și este masterandă la SNSPA. Pe exact aceeași rețetă ca toate CV-urile imposturior tinere de la PNL, nu e clar dacă are diploma sau nu (după publicarea inițială de pe 3 august 2020 s-a dovedit că nu are).Tot în 1999, își ia și o diplomă în economie de la Relații Internaționale la ASE și lucrează full time la una dintre firmele care au dat cea mai mare țeapă statului român. Este angajată în cabinetul lui Theodor Stolojan.Theodor Stolojan, mare, mare liberal a fost unul dintre cei mai influenți oameni în timpul lui Ceaușescu, om cu legături foarte strânse cu Dan Voiculescu. Toxic până la rădăcină. Stolojan, Voiculescu, Meleșcanu, Isărescu, Năstase, Băsescu, Geoană sunt practic același lucru. Foști comuniști influenți cu relații foarte, foarte strânse cu Securitatea, care au controlat de la bun început ”democrația” în România.La fel ca Elena Udrea, creația domnului Băsescu, doamna Turcanu este un fel de Firea/Voiculescu a domului Stolojan. Tot, dar tot ceea ce a făcut profesional doamna Turcan este legat de domnul Stolojan, un cunoscut admirator al fetelor tinere. După anul de grație 1999, CV-ul doamnei Turcan este doar o înșiruire de sinecuri și mandate în Parlament. La 24 de ani devine( fără a face nimic care ar putea să justifice asta) expert parlamentar și predă la universitatea din Sibiu. Desigur, faptul că Stolojan era lider politic și preda la aceeași universitate în Sibiu este doar o coincidență, căci doamna Turcan este un mic geniu care nu are nevoie de articole științifice și alte chestiuni de care au nevoie fraieri cinstiți pentru o carieră academică. La 28 de ani este aleasă deputată de Sibiu, locul României magice, căci nu este nimic normal în cariera Ralucăi Turcan. Din 2004 produce doar gargară ieftină în Parlament. Într-o bună tradiție a imposturii, este și absolventă a Colegiului lui Oprea. Cumplit de artificială, pupincuristă dibace – remarcabile rămân odele către Elena Udrea, Băsescu, Iohannis și Orban – doamna Turcan, cu practic zero experiență profesională în sectorul privat și cu zero realizări profesionale înainte de politică, este cea mai importantă femeie a PNL-ului. România normală, cum ar zice domnul Președinte. Echipa lui Cîțoprea, echipa câștigătoare, tatii! scrie Valeriu Nicolae pe propria pagină de Facebook.


Distribuți acest articol