Actualitate

TUPEU DE BORFAȘ. Flutur dă vina pe războiul din Ucraina pentru drumurile proaste din județ

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că TIR-urile care merg spre Vama Siret au afectat infrastructura de drumuri judeţene şi comunale şi au blocat accesul oamenilor care vroiau să-şi strângă recoltele din câmp.

Flutur are un tupeu de borfaș. Drumurile trebuie proiectate și executate astfel încât să suporte orice formă de trafic și nu doar timp de câteva zile după recepție. Pentru că drumurile din județ au fost prost executate de către firmele de partid, evident că ele se strică. Atunci când nu faci ceea ce trebuie ajungi în această situație și cu un mare tupeu dai vina pe alții.

El a afirmat, în şedinţa Consiliului Judeţean, că există fluctuaţii, în ultima vreme, în ceea ce priveşte traficul spre Vama Siret, dar trebuie găsite soluţii pentru rezolvarea problemei.

„Am avut şi 30 de kilometri de TIR-uri care aproape că ajungeau la Suceava la un moment dat. Aici va trebui să găsim nişte soluţii. Au fost nemulţumiri din partea unor oameni şi faptul că unii şoferi au mers pe drumuri laterale, au stricat drumuri comunale, drumuri judeţene, au blocat şi nu puteau ieşi oamenii la câmp sau să iasă cu recolta”, a spus Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button