Actualitate

Tudor Chirilă: ”Preşedintele în exerciţiu al României s-a dovedit un ticălos fără scrupule”

Actorul şi muzicianul Tudor Chirilă îl critică dur pe preşedintele României, Klaus Iohannis, despre care spune că este un ”ticălos fără scrupule”. 

Într-un mesaj postat pe blogul personal, Chirilă se arată extrem de nemulţumit de faptul că ”la cinci ani de la protestele din Piaţa Victoriei şi la patru ani de la protestele din 10 august suntem într-o situaţie mai nasoală decât atunci”.

Marius Lulea, vicepreședinte al AUR, acuză PSD și PNL că blochează legea care ar permite românilor din diaspora să voteze cu ocazia alegerilor parlamentare.

Artistul spune că ”măcelărirea legilor justiţiei” nu s-a reparat nici acum, iar Klaus Iohannis – care a câştigat mandatele de preşedinte al ţării printr-un mesaj anti PSD – s-a dovedit a fi acum ”un ticălos fără scrupule care nu a avut niciun fel de problemă să gireze refacerea USL”.

”Măcelărirea legilor justiţiei, trâmbiţată de toate partidele din opoziţie (care s-au folosit de protestele din 2017), nu s-a reparat. Desfiinţarea secţiei speciale s-a făcut de mântuială fără respectarea recomandărilor Comisiei de la Veneţia. Pensiile speciale au crescut în unele cazuri, nici gând să se procedeze la eradicarea acestei anomalii discriminatorii, iar preşedintele în exerciţiu al României care a fost votat de un număr mare de români ca alternativă la PSD şi pentru că şi-a construit discusul electoral pe critica constantă a PSD, s-a dovedit un ticălos fără scrupule care nu a avut niciun fel de problemă să gireze refacerea USL şi să instaleze din partea PNL premieri marionete, cozi de topor, dispensabili când şi-au îndeplinit misiunea” – scrie Tudor Chirilă pe blog.

El explică şi motivul pentru care PNL-ul lui Klaus Iohannis s-a împrietenit oficial cu PSD-ul lui Marcel Ciolacu: miliardele de euro venite prin PNRR.

Marius Lulea, vicepreședinte al AUR, acuză PSD și PNL că blochează legea care ar permite românilor din diaspora să voteze cu ocazia alegerilor parlamentare.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

comentarii

 1. L-ai votat de doua ori, nu mai latra, drogatule! De asa mulți ani ai avut nevoie ca sa iti dai seama ca jegurile votate de voi au distrus tara?

  1. Și eu l-am votat, netrecându-mi prin gând întorsătură pe care avea să o ia lucrurile. Trebuie să ne trezim și să găsim un at candidat și formațiune politică dispusă să continue lupta aproape de la capăt.

 2. Sa_i ia dracu de politicieni. Avem numai unu și unu. Nu se satura de furat. Acum fura pe fata. Una zic și alta fac. An maxim 10 ani an tara nu vor mai rămâne decât bătrâni și câini. Dar ne meritam soarta pt. Ca acceptam toate măgăriile lor. Sa tem niște mamaligari cu bâtele pe ei nu te mai duci sa demonstrezi pașnic ca pe ei ai doare fund. Cu bata cu toporu cu pistolu
  . Altfel nu se potolesc.

 3. Chirila–-te-ai ajuns și nu-ti mai încapi în piele??
  Sa,urcat .muzica pe creeri și începi sa
  Bati campii fara sa te mai controlezi??
  Ati trăit prea bine în tara doar
  Lălăie fara o munca intelectuala
  Si acum îți permiti asa măgăriile??
  Esti o rusine în lumea de azi.

  1. Rusine esti tu ,n ai curaj sa ti arati chipul ,pe asta se vede ce fals esti !Un psdist sau un pnlist care va aparati si va sustineti intre voi !
   Am crezut din Milano in Iohannis si am facut sacrificii pt a l vota si uite unde am ajuns cu el (in campanie avea sloganuri anti psd iar acum e unit cu ei!Oare de ce? Ii e frica de demisie? Acum spun ca mi è rusine cu un asa Presedinte,Parlamentari,Guvern si ultima reduta CCR, deci s a dus ” tusea” psd si a venit „junghiul psd !RUSINE CONDUCAYORI ROMANI !
   MERGETI FRATILOR IN TARI STRAINE ,macar veti sti ca veti fi sclava dar platiti cu drepturi egale ca cei din Tara respectiva !
   Foarte bine a punctat Chirila, il felicit ca spune lucrurilor pe nume !

  2. O rusine si de o cultura mediocra…esti tu..
   Iti trebuie inteligență ca sa intelegi ce zice Chirila…ceea ce tu nu poti pricepe..ptr ca nu ai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button