Distribuți acest articol

Artistul Tudor Chirilă, unul dintre oamenii care au promovat intens mișcările de protest împotriva OUG 13, îi transmite președintelui Klaus Iohannis că îl consideră ”un mare ticălos”.

”Sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-iștii să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știți foarte bine chestia asta. Este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta! Sunteți responsabil și vinovat, și ați înșelat așteptările tuturor! Sunt foarte convins că mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m câți aveți și de aliura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, unui ahtiat după imagine, și, da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic”, susține Chirilă.

Acesta mai spune că singurul scop al lui Klaus Iohannis a fost să se asigure că are o ”gașcă, niște cozi de topor”. ”Persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare. Nu știu în ce relații o să mai fiți de acum înainte și nici nu mă înteresează. Singurul lucru pe care l-ați demonstrat că-l aveți în agendă este să refaceți USL-ul”, mai afirmă artistul.


Distribuți acest articol