Tudor Chirilă, reacție dură la adresa lui Cîțu: E absurd! Industria de spectacole, artiștii independenți nu există pentru acest guvern
Distribuți acest articol

Tudor Chirilă a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis și a Guvernului condus de PNl-USR PLUS-UDMR, și susține că marile măsuri de relaxare sunt, în realite, măsuri de restricționare. Un stadion plin cu 12.000 de oameni se poate, dar un stadion plin cu 12.000 de oameni pentru concert nu se poate.

“Trebuie cumva răsplătit și domnul Cîțu n-ar de ales, numai că în cazul amărâților din industria de spectacol, face cam ce vrea el. În cazul EURO 2020, unde trebuie să-și onoreze Guvernul promisiunile, nu prea are de ales, așa că ce este foarte grav este că acest Guvern și acești oameni care elaborează – DSP-ul, prim-ministrul, președintele, ei nu realizează, nu există bunul-simț al acordării unor măsuri.

Adică să nu-ți spună pe față că împăratul este îmbrăcat, când împăratul este gol. Adică această clară problemă – stadionul – 12.000 de oameni se poate, dar stadionul – 12.000 de oameni concert nu se poate – este…”, spune Tudor Chirilă pe Facebook.


Distribuți acest articol