Actualitate

TRĂDARE. USR, PNL și PSD s-au înțeles să vândă către străini terenurile agricole

Trădarea este una aproape unanimă: PSD, PNL și USR s-au înțeles să vândă terenul românilor la străini. O să înceapă cu vrăjeala libertății, dar aceasta este doar un paravan. În multe tări Europene, cele care vor să cumpere la noi, terenurile agricole nu se mai tranzacționează și ele valorează zeci de mii de euro.

Libertatea și egalitatea este pentru ei, nu pentru noi. A fost libertate când s-au luat gratuit companiile de apă, gaz, curent, dar nu a fost egalitate când a fost vorba de salariile românilor.

Cadastrul sistematic este tot o vrăjeală a lor. Ce înseamnă acest lucru? Vânzarea nu se putea face deoarece terenurile nu erau clar evidențiate, nu aveau acte în coordonate, așa cum le place lor. Neavând cadastru ele nu se puteau vinde, așa că Uniunea Europeană ne-a dat niște bani de nimic să facem pe repede înainte cadastru sistematic la toți. Suntem tratați ca și mână de lucru ieftină și suntem luați de proști.

Nu mai spunem că egalitatea se cere deoarece investitorii români sunt la acest moment decapitalizați. Cei străini strâng bani de zeci de ani, nimic nu i-a deranjat.

Aceasta nu este egalitate ci tun imobiliar și agricol: să cumperi pe nimic terenurile românilor și pe care vor lua subvenție europeană.

AUR s-a opus acestui proiect de lege dar nu este suficient. Dacă românii nu vor ieși masiv să își exprime nemulțumireq dezastrul va fi total, la fel și trădarea.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button