Actualitate

Tot ei cu tupeu: Orban depune plângere la poliție împotriva românilor care “l-au agresat”

Politicienii români au obrazul gros și un tupeu ieșit din comun.

Ludovic Orban, unul din oamenii sistemului, fost premier al României sub PNL, a dorit să intre printre românii nemulțumiți.

Este o vorbă la români: prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul. Așa și cu Orban, care cumva a crezut că românii pe el l-ar iubi.

Iată că nu a fost așa iar ei au protestat și și-au manifestat vocal nemulțumirea legat de un personaj politic dubios și nociv.

Dar ca lucrurile să fie clare și tupeul maxim, Ludovic Orban a decis să facă plângere împotriva românilor care cică “l-au agresat”. Probabil că Orban este o fetiță cuminte și nu cunoaște definiția termenului de agresiune. Când cineva îți strigă nemulțumit că ești un hoț nu înseamnă că ai fost agresat.

“Luni dimineața voi depune plângere la poliție contra celor care m-au agresat. Nu o fac din ranchiună personală. O fac pentru că violența nu poate fi tolerată în societate. Pentru că nu pot accepta ca, prin nepedepsirea celor care au fost violenți, să fie încurajată proliferarea acestor comportamente antisociale. Orice om ar putea deveni victima unor astfel de agresiuni” a scris fostul președinte PNL, Ludovic Orban, pe propria pagină de socializare.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button