Actualitate

Toni Greblă, nașul interlopilor, numit prefect al Capitalei

Guvernul l-a numit, miercuri, prefect al Capitalei pe Toni Greblă, fost senator PSD, judecător CCR și secretar general al Guvernului Dăncilă. El o înlocuiește pe Alexandra Văcaru, care a fost eliberată din funcție.

„Astăzi (miercuri – n.r.) a fost aprobată prin hotărâre de guvern, eliberarea din funcție a doamnei Văcaru Georgiana Alexandra din funcția de prefect al Municipiului București”, a anunțat Dan Cărbunaru.

„Astăzi (miercuri – n.r.), prin hotărâre de guvern, a fost numit domnul Toni Greblă în funcția de prefect al Municipiului București. De asemenea, prin hotărâri de guvern, a fost numită Badiu Virginia Loredana în funcția de Subprefect al Județului Brăila, iar Sinescu Florin în funcția de subprefect al județului Suceava, potrivit Mediafax.

Conexiunile lui Toni Greblă cu serviciile secrete ruse GRU – aici

Toni Greblă a fost senator PSD, judecător CCR și secretar general al Guvernului Dăncilă. Acesta a devenit cunoscut opiniei publice prin prisma relațiilor sale cu lumea interlopă fiind nevoit să își dea demisia din funcția de judecător al Curții Constituționale a României.

Finul Barcina al prefectului PSD Toni Greblă

Back to top button