Vreau să vă doară! Vreau să plângă toți cățeii lui Petrov – CRITICII.RO
Distribuți acest articol

În PMP scandalurile se țin lanț între Eugen Tomac și Cristian Diaconescu. Acestea nu au legătură cu buna intenție a celor doi ci cu viitorul lor politic.

Obișnuiți să trăiască pe banii românilor, cei doi lideri politici își doresc controlul asupra PMP pentru a-și putea negocia următoarele funcții dintr-o viitoare fuziune cu PNL.

Eugen Tomac vizează un nou post de europarlamentar în timp ce Cristian Diaconescu și-au dori un loc în senatul României.

Am putea spune că loc există, însa nu este așa deoarece și în PNL bătălia este dură. Partidul lui Cițu s-a prăbușit si va avea un număr înjumătățit de parlamentari și europarlamentari și asta în cazul cel mai fericit.

„În ultimele 24 de ore, am primit tot felul de mesaje care mai de care mai interesante, toate ducând spre ideea că am participat recent la un puci. (…) Nu am participat la niciun puci. În schimb, da, am participat săptămâna aceasta la o şedinţă a PMP, convocată la iniţiativa a 46 de lideri ai PMP. De ce? În primul rând, pentru că PMP nu a mai avut o şedinţă de partid de mai bine de două luni, ori acest aspect este inadmisibil în rândul unei structuri politice, mai ales că după PSD şi PNL suntem partidul cu cei mai mulţi reprezentanţi în administraţia locală. De asemenea, am fost şocat că, deşi domnul preşedinte al PMP era în sediul central al partidului în care avea loc reuniunea a 70% din liderii partidului, a ales să nu participe, acuzând ulterior, în mod incorect, că întâlnirea noastră este una ilegală. Această abordare, pe care nu am înţeles-o şi nu o voi înţelege niciodată, ne-a determinat pe mine şi majoritatea colegilor să adoptăm decizia de a convoca cu unanimitate de voturi un nou Congres”, a scris Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.


Distribuți acest articol