Actualitate

Tertipurile folosite de PSD și PNL pentru a putea ajuta USR, partid ce mimează opoziția

USR este partidul care a guvernat cu PNL și care poartă răspunderea crizei monetare, a crizei prețurilor, a crizei sanitare și a crizei energetice.

Prăbușit în sondaje pentru că s-a aliat cu sistemul(de fapt era sistemul), strategii au trimis USR în opoziție, chiar dacă asta a însemnat venirea la guvernare a PSD.

USR este astăzi partid de opoziție, dar USR votează permanent cot la cot cu PSD și PNL legile propuse. USR nu este un partid real de opoziție, USR este sistemul pentru neomarxisti.

Din când în când PSD și PNL se folosesc de majoritatea deținută cu USR în parlament pentru a încerca noi și noi lovituri în AUR.

Spre exemplu: respingerea de comisii de anchetă pe diverse domenii cum ar fi vânzarea TermoMIntia.

Alt exemplu: introducerea în unele legi bune, ce ajută pe români, a unor prevederi care ajută politicienii și votarea se poate face numai la pachet, adică dacă vrei să faci bine atunci trebuie să accepți și răul.

Un alt exemplu: modificarea rapidă, cu doar 15m înainte de vot sau chiar în timpul votului a conținutului unei legi, astfel încât să capete un sens invers.

Toate acestea se petrec pe repede înainte cu Știința PSD, PNL, USR și UDMR. Aceste chestiuni au un singur scop: să încerce prin tot felul de tertipuri să lase în ofsaid parlamentarii AUR pentru a-i discredita în opoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button