Actualitate

Termoenergetica București începe probele pentru furnizarea căldurii

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că, în cursul zilei de miercuri, 21 octombrie, încep probele la cald în Capitală, având în vedere temperaturile în scădere înregistrate zilele trecute.

Conform unui comunicat transmis de companie, furnizarea agentului termic pentru încălzire se realizează în momentul în care temperaturile medii se încadrează în limitele prevăzute de prevederile art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după „înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00- 06,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici”.

Termoenergetică a menționat că acțiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și numărul mare al consumatorilor.

„Probele la cald se vor desfășura astfel încât, pe măsură ce temperatură exterioară scade, toți consumatorii să beneficieze în condiții normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire. Va reamintim că instituția noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni, precum și tuturor celorlalte instituții care au solicitat acest lucru”, precizează sursa citată.

Asociațiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanții legali, la registratură CMTEB, din str. Cavafii Vechi, nr. 15, la secțiile de termoficare de sector sau prin e-mail, la adresa relaț[email protected].

Sursa foto : economica.net

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button