Actualitate

Sumele exorbitante pe care le încasează lunar generalul cu pensie specială umflat de sistem cu stele

Mai bine ieșim din Uniunea Europeană sau nu mai obținem fondurile europene decât să se renunțe la pensiile speciale, privilegii acordate unor categorii profesionale ce au implicații majore în nefuncționarea statului.

În fiecare an peste 2,5 miliarde de euro se cheltuie pentru pensii speciale. Acestea nu sunt venituri meritate ci privilegii acordate de către partidele politice celor implicați în politică sau care au legătură cu constrolul politicului asupra statului.

Și generalul Nicolae Ciucă are pensie specială. Acesta are o teză de doctorat considerată de către specialiști ca fiind plagiată, însă nesimțitul a blocat în instanță orice încercare a cuiva de putea verifica din nou teza sa de doctorat.

Toată cariera militară a generalului a fost creată pe minciună și mici escrocherii. La noi este suficient să faci parte din gruparea care trebuie și mai departe toate problemele tale sunt rezolvate. Generalul nu ar fi meritat niciodată stelele pe care le are, dar a fost umflat de către sistem căci sistemul îi umflă bine pe toți cei care sunt proști, adică slabi de minte. Ei sunt cei mai recunoscători, știu că nu știu și așa se bazează pe alții.

Nicolae Ciucă s-a pensionat, cică nu mai putea de bătrânețe. După ce a făcut acest lucru s-a apucat însă de politică, a devenit deputat, apoi președintele unui partid important și în cele din urmă premier. Nu a dobândit aceste lucruri pentru că este deștept ci pentru că este o slugă ascultătoare.

Ciucă pleacă acasă lunar cu peste 15.000 de euro . Banii vin din pensia specială, din indemnizația de premier, din indemnizația de parlamentar și din multe alte indemnizații de care are parte. Nicolae Ciucă, ca și Cîțu și Orban, reprezintă un blestem pentru români. Sub PNL în ultimii 4 ani datoria Româniai s-a dublat și acest lucru nu este deloc bun. Ei au făcut rău țării și acum plătim prețul incompetenței lor prin prețurile mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button