Distribuți acest articol

Liderul PNL București, Violeta Alexandru, o critică extrem de dur pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, în problema munților de gunoaie din Sectorul 1. Și premierul României, Florin Cîțu, se arată deranjat de modul în care autoritățile bucureștene au gestionat criza gunoaielor și acum a șobolanilor din București.

Scandalul deșeurilor de la Sectorul 1 trebuie să fie tranșat în justiție.

„Da, am văzut că în București există o problemă în acest moment. Trebuie să vedem. Sunt amenzile mici? Să le creștetem. Dar vreau să trecem peste faza de constatare. Toți acești oameni au atribuții foarte clare: dați amenda și rezolvați situația. E nevoie de sancțiuni mai mari? Creștem amenzile! Dar hai să rezolvîm. Aștept de la instituțiile statului implicare, nu doar constatare”, a spus premierul Florin Cîțu

”Locuitorii sectorului 1 merită scuze pentru că stau de săptămâni bune cu munți de gunoaie în fața caselor și a blocurilor. Eu fac acest lucru. Îi respect. Nu am nicio atribuție administrativă la nivelul sectorului 1 dar nici nu pot spune că am fost indiferentă față de subiect în toată această perioadă. Gunoiul trebuie să fie ridicat! De la o zi la alta se agravează lucrurile.” scrie Violeta Alexandru pe Facebook.


Distribuți acest articol