Actualitate

Ștefan Mandachi: binele nu se face în liniște

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi este ferm: binele nu se face în liniște, el trebuie spus:

„Cea mai puternică forță a universului este PUTEREA EXEMPLULUI. Vă explic imediat cum am ajuns la 120 fântâni în Africa. https://youtu.be/LU57x833Frk

Ajutoarele pentru Africa reprezintă o parte infimă în raport cu ajutorarea românilor. Mă refer la Fundația “Jeni Mandachi” (puteți dona la www.mamajeni.ro), prin care am susținut mult, mult mai mulți români, comunități românești și cazuri grave de la noi. Prim urmare, nu-i cazul să ne reproșați că-i ajutăm pe cei din Africa”.

Ștefan Mandachi spune că Binele nu se face în liniște:

„În opinia mea, BINELE nu se face în liniște. BINELE contaminează, influențează, motivează, inspiră, împinge la acțiune. Așa am ajuns la 120 de fântâni și izvoare în Africa! În 20 aprilie vom inaugura prima fântână din România, într-un sat cu mari probleme. Și vor urma și altele.
Știți ce înseamnă O SINGURĂ fântână cu apă potabilă? Este enorm pt. satele izolate. „

Prin ajutorul său sute de familii din Africa vor beneficia de apă:

„Aproximativ 500-700 familii pot beneficia de apă, inclusiv copii și bătrâni. Asta înseamnă vreo 4000-5000 suflete. Imaginați-vă ce înseamnă 120 fântâni!

SperanțaTV s-a alăturat proiectului nostru și a construit o fântână în Uganda. La SperanțaTv lucrează și Pastorul Mihai Brasov (omul cheie în tot proiectul nostru cu fântâni în Africa). El a fost un soi de super-man, cu el am fost în Uganda și Rwanda. El preia pe toți cei interesați să se alăture. El este românul care a adoptat 5 copii în Africa. Povestea lui fff interesantă e aici https://youtu.be/5pcUOosbulc”.

Ștefan Mandachi susține că exemplul său a contaminat:

„Fântâna inaugurată ieri în Africa a molipsit una dintre televiziunile prezente la eveniment, NBS TV, cea mai importantă televiziune Națională din Uganda, care va face luna viitoare 2 fântâni;

Donatorii români au impresionat persoanele influente ale Ugandei. Deja 3 membri ai parlamentului și un ministru au construit fântâni în proiectul nostru.

Dacă vrei ca numele tău, al familiei tale, al copiilor tăi să fie inscripționat pe o fântână, scrie-i lui Mihai. Poți schimba destine. O fântână costă între 1600-7500 euro, în funcție de sol, zonă, locație, teren.”

Back to top button