Actualitate

Titus Păunescu (AUR): ANRE trebuia să recupereze 1 milion euro salarii ilegale date la politicieni dar au eșuat

Acuzații extrem de dure făcute de parlamentarul AUR Titus Păunescu la adresa ANRE. Acesta acuză instituția că este una politizată, o sursă de salarii nemeritate de mii și zeci de mii de euro acordați lunar.

„Agenția Națională de Reglementare în domeniul Energiei – sau ANRE, pe scurt – pe lângă faptul c-a eșuat total în gestionarea liberalizării pieței de energie, e plină și de căpușe politice plătite cu zeci de mii de euro lunar, evident, din banii noștri!”

Se pare că instituția trebuia să recupereze un milion de euro, bani necuveniți acordați unor angajați aduși de partidele politice, însă fapta s-a prescris. Complicitatea este una maximă iar România este capușată.

„Mai nou, instituția trebuia să recupereze 1 milion de euro plătiți nelegal, sub formă de salarii, dar, ce să vezi, atât de mult s-au grăbit s-o facă, încât fapta s-a prescris, iar prejudiciul va fi acoperit, cum altfel decât tot din banii noștri…

Întotdeauna am susținut că furtul din bani publici nu trebuie să aibă termen de prescripție! Practic, hoții ăștia ne fură viitorul și noi trebuie să-i iertăm, iar așa ceva este inacceptabil!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button