Actualitate

Soțul unei deputate PSD de Giurgiu, uns șef la cea mai importantă regională a CNAIR

Inginerul mecanic Augustin Dinu, soțul deputatei PSD de Giurgiu Elena Dinu a fost ,,uns” oficial, director general al DRDP București, cea mai importantă Regională a CNAIR.

Concursul cu unic candidat la o secție a nou înființatei DRDP Buzău, lipsa promovării interne din cadrul DRDP București și perioada foarte scurtă între anunțarea concursului și numirea la conducerea DRDP București par să arate că numirea este politică nu pe competențe și stabilită cu mai mult timp în urmă. Numirile în aceste poziții de conducere se fac exclusiv cu acordul ministrului Transporturilor.

Fostul șef al DRDP București, inginerul de căi ferate drumuri și poduri (CFDP) Cătălin Șomode, și-a dat demisia din CNAIR luna trecută. Numirea la conducerea CNAIR – DRDP București s-a făcut luni, 16 mai, în prima zi de după încetarea contractului de muncă al fostului șef, Cătălin Șomode. Despre acest concurs care pare ,,cu dedicație” atât ministrul Grindeanu cât și șeful CNAIR Cristian Pistol au refuzat să ofere explicații.

Back to top button