SOS. Turnătorii de la USR au făcut plângere la poliție privind manifestația AUR Eminescu de la Zalău. Chiar un deputat

Deputatul USR de Sălaj Alin Costel Prunean este personajul care a făcut plângere la poliția română pentru că la Zalău se desfășura un eveniment dedicat lui Mihai Eminescu.

Poliția s-a deplasat la fața locului, deși nu ar fi vrut să facă acest lucru, și a oferit amenzi la o parte din participanți.

La adunare au participat câteva zeci de persoane din tot Ardealul, inclusiv invitați din comunitățile istorice din jurul României.

George Simion este cel care a postat informația și în acest sens a pus ca și dovadă chiar o înregistrare video cu momentul la care deputatul USR în loc să facă opoziție se ține pe post de turnător, cum erau înainte turnătorii la securitate.

Românii nu mai suportă PSD și PNL dar cu siguranță nici nu vor să mai audă de USR. Acest partid toxic ce are comenzile direct de la Paris trebuie să dispară de pe scena politică deoarece USR are un caracter antinațional.

Nu uita să distribui acest articol!
România, pregătită să asigure R. Moldova cu păcură pentru a depăşi mai uşor criza energetică ~ InfoPrut Previous post Johannis, Ciucă, criminalilor. Se aude? O școală din România a primit o factură de 50.000 de euro
Next post Rareș Bogdan e penibil: comandă la TV arestarea lui George Simion